ثبت شرکت

ساخت وبلاگ

مراحل گام به گام ثبت برند (بخش دوم)

در مطلب قبلی به 2 گام نخست ثبت برند اشاره شد و در ادامه این مطلب دو گام دیگر از مراحل ثبت علامت تجاری شرح داده می شود.

گام سوم

در این گام نیاز است از طریق سامانه مرکز مالکیت معنوی برای ثبت اظهارنامه تجاری اقدام نمایید و پس از آن اظهارنامه مربوطه را تکمیل نمایید و در پایان مدارک مورد نیاز را بارگذاری نمایید. مدارک مذکور عبارتند از کپی شناسنامه و کارت ملی متقاضی یا متقاضیان، مجوز فعالیت، کارت بازرگانی (در صورتی که قصد ثبت برند لاتین را دارید) و همچنین نمونه علامت برند خود با اندازه ۶ × ۶ سانتیمتر که میبایست همگی را در سامانه فوق بارگذاری نمایید.

پس از انجام مراحل قبل و همچنین پرداخت هزینه های مربوط به این فرآیند لازم است برگه نهایی که در سامانه برای شما نمایش داده شده است را پرینت نموده و پس از مراجعه به یکی از دفاتر ثبت اسناد رسمی، اطلاعات وارد شده در فرم را به تایید رسانید و از دفترخانه مورد اشاره گواهی امضا و فرم تایید اطلاعات کاربری اخذ نمایید. در نهایت میبایست با وارد کردن اطلاعات فرم در سامانه، یوزر و پسورد دریافت نمایید که از این به بعد در پیگیری های بعدی از طریق همین نام کاربری و کلمه عبور قادر به پیگیری مسایل خواهید بود.

گام چهارم

در صورتی که اظهارنامه ثبت علامت تجاری ارسالی شما مورد بررسی قرار گرفت و فاقد هر گونه ایراد اعلام گردید  و نهایتا مورد تایید قرار گرفت برای شما پیامکی ارسال خواهد شد با این مضمون که ثبت علامت تجاری مورد تقاضای شما از سوی اداره علائم تجاری بلامانع تشخیص داده شده است. لذا توجه داشته باشید در زمان ورود اطلاعات خود شماره همراه معتبر و در دسترس خود را اعلام نمایید تا در مواقع لازم ملزم به مراجعه حضوری و تغییر اطلاعات نادرست نشوید. در اینجا مراحل ثبت برند تقریبا روو به پایان است و تنها چند گام کوچک تا ثبت برند شما باقی مانده است. در این مرحله ضروری است تا به صورت حضوری به اداره مالکیت معنوی رفته تا نسبت به تشکیل فیزیکی پرونده خود اقدام نمایید.

لازم است مجدد تاکید نمایم با توجه به تخصصی بودن موضوع و اهمیت بسیار بالای ثبت دقیق و درست یکبرند پیشنهاد می شود این کار حتما از طریق وکلای خبره و تخصصی ثبت شرکت و ثبت برند صورت پذیرد.

ادامه این مطلب در بخش بعدی ارایه خواهد شد.

 

ثبت شرکت...
ما را در سایت ثبت شرکت دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : ثبت شرکت sherkatsabt بازدید : 98 تاريخ : دوشنبه 22 دی 1399 ساعت: 3:59

مراحل ثبت شرکت

امروزه به علت پیشرفت تکنولوژی و گسترش زیرساخت های ارتباطی و همچنین افتتاح شرکت هایی که به صورت تخصصی و اختصاصی در زمینه ثبت شرکت و ثبت برند فعالیت میکنند کار متقاضیان برای ثبت شرکت و تاسیس موسسه بسیار ساده تر کرده است. در همین راستا موسسه حقوقی ویونا با سالها سابقه درخشان در تمامی مراحل ثبتی کنار شما خواهد بود.

برای اینکه فعالیت یک واحد خدماتی تجاری قانونی شود، در هر زمینه ای که فعالیت میکند شامل خدماتی، تولیدی، توزیعی، حقوقی، آموزشی و غیره می بایست نسبت به ثبت شدن آن فعالیت در اداره ثبت اسناد و املاک کشور اقدام شود تا از سوء استفاده های احتمالی در آینده توسط افراد سودجو جلوگیری شود.

برای ثبت شرکت لازم است اطلاعاتی در این خصوص داشته و سپس با طی مراحل قانونی مطابق با قوانین مدون در قانون تجارت اقدام نمود. در سالهای نه چندان دور و قبل از پیشرفت اینگونه تکنولوژی سایبری، زمانی که اینترنت تا این حد در دسترس نبود و همچنین عدم وجود شرکت های حقوقی معتبر، مراحل ثبت شرکت به صورت انفرادی و توسط متقاضی انجام می شد و فرد باید به تنهایی پیچیدگی های اداری در روند درخواست را طی میکرد و از این رو دچار اشتباهات متداول در این مسیر می شد چرا که تجربه و دانش کافی در این زمینه نداشتند و مجبور به پرداخت چندباره هزینه های ثبت شرکت می شدند.

مراحل ثبت شرکت به صورت کلی به شرح ذیل است :

  • در همان ابتدا میبایست شرکا و سهامداران شرکت را تعیین کرده باشید ( برای ثبت شرکت بامسئولیت محدود حداقل دو نفر و برای ثبت شرکت سهامی خاص حداقل سه سهامدار و 2 بازرس مورد نیاز است.)
  • ثبت نام در سامانه سازمان ثبت شرکت ها
  • تعیین موضوع فعالیت شرکت و همچنین تعیین مدت زمان فعالیت شرکت برای ثبت شرکت سهامی خاص
  • تعیین سرمایه اولیه
  • وارد کردن نام شرکا، سمت هر یک از آنها، تکمیل کردن متن صورتجلسه پیش فرض
  • تکمیل اساسنامه، شرکتنامه، اظهارنامه و تقاضانامه
  • تکمیل و ارائه مدارک درخواستی
  • صدور آگهی

طبق تجربه تعداد زیادی از افرادی که شخصا اقدام به طی مراحل ثبت شرکت نموده اند پیشنهاد میشود حتما این کار به یک شرکت معتبر سپرده شود تا با استفاده از وکلای مجرب نسبت به انجام کارهای قانونی برای ثبت شرکت اقدام نمایند.

ثبت شرکت...
ما را در سایت ثبت شرکت دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : ثبت شرکت sherkatsabt بازدید : 92 تاريخ : شنبه 20 دی 1399 ساعت: 1:56

قبل از هرچیز مختصری در خصوص ثبت برند توضیح داده و سپس مدارک مورد نیاز برای ثبت برند لیست خواهند شد.علامت تجاری یا برند، نام یا نمادی است که باعث تمایز کالا، محصول و یا خدمات شما از سایر رقبا شده و هدف اصلی آن فروش کالا یا خدمت به اقشار جامعه میباشد. به بیان دیگر برند دارای ماهیتی اجتماعی است و برترین برندها آنهایی هستند مه همه انسان ها به نحوی احساس مالکیت دارند نسبت به آن برند و طرفدار آن هستند و بدان اعتماد دارند.

مدارک لازم جهت تقاضای ثبت برند عبارتند از:

۱- تکمیل اظهارنامه علامت تجاری

۲- مدارک هویتی مرتبط با درخواست کننده

الف اشخاص حقیقی:

  • کپی شناسنامه
  • کپی کارت ملی
  • کپی کارت بازرگانی (فقط درصورتی‌که در علامت تجاری از حروف لاتین استفاده‌شده باشد)
  • کپی مجوز فعالیت (جواز تأسیس، پروانه بهره‌برداری، پروانه ساخت، جواز کسب یا کارت بازرگانی و یا هرگونه گواهی فعالیت صادره از نهادهای نظارتی و حاکمیتی دولتی مبنی بر فعالیت در این حوزه)

ب اشخاص حقوقی:

  • کپی روزنامه تأسیس و آخرین تغییرات شرکت (از آخرین تغییرات شرکت نباید بیش از دو سال گذشته باشد)
  • کپی مجوز فعالیت (جواز تأسیس، پروانه بهره‌برداری، پروانه ساخت، جواز کسب یا کارت بازرگانی و یا هرگونه گواهی فعالیت صادره از نهادهای نظارتی و حاکمیتی دولتی مبنی بر فعالیت در این حوزه)
  • کپی کارت بازرگانی (فقط درصورتی‌که در علامت تجاری از حروف لاتین استفاده‌شده باشد)
  • مدارک نماینده قانونی: درصورتی‌که تقاضا توسط نماینده قانونی (وکیل، دارنده یا دارندگان حق امضا برای اشخاص حقوقی و …) به عمل آید مدارک آن پیوست شود.
  • 1۰ نمونه گرافیکی یا کپی یا تصویر از علامت درخواستی حداکثر در ابعاد ۱۰×۱۰ سانتی‌متر
  • درصورت‌ سه‌بعدی بودن علامت تجاری مورد نظر، ارائه علامت به‌صورت نمونه گرافیکی یا تصویر دوبعدی به‌نحوی‌که از شش زاویه متفاوت تهیه و درمجموع یک نمونه واحد را تشکیل دهند.
  •  ارائه مدارک مرتبط با فعالیت به‌عنوان‌مثال جواز اعلامیه تأسیس از صنایع یا پروانه بهره‌برداری صنایع یا پروانه ساخت وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی یا پروانه کسب و
  • استفاده از حق تقدم: درصورتی‌که متقاضی یا متقاضیان ثبت بخواهند به استناد تقاضای ثبت یا ثبت خارج از کشور از مزایای حق تقدم (حداکثر ۶ ماه) استفاده نمایند می‌بایست مدارک مربوط به‌حق تقدم را هم‌زمان با تسلیم اظهارنامه یا حداکثر ظرف ۱۵ روز از آن تاریخ تسلیم کنند.
  • تایید نسخه‌ای از ضوابط و شرایط استفاده اعلامت جمعی توسط مقام صلاحیت‌دار
  •  رسید مربوط به پرداخت هزینه‌های قانونی

در صورت داشتن هر گونه سوال در خصوص ثبت برند و یا ثبت علامت تجاری می توانید از مشاوره رایگان کارشناسان خبره موسسه ثبتی ویونا استفاده نمایید و یا به سایت شرکت مراجعه فرمایید.

 

ثبت شرکت...
ما را در سایت ثبت شرکت دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : ثبت شرکت sherkatsabt بازدید : 74 تاريخ : پنجشنبه 18 دی 1399 ساعت: 20:27

برند یا علامت تجاری چیست و چرا بسیار با اهمیت است؟

برای تبلیغ و معرفی محصول و یا خدمات یک شرکت میبایست یک طرح و نماد متمایز و خاص تعریف کرد که از این طریق نسبت به ایجاد هویت بیزینس و فعالیت یک شرکت اقدام نموده و موجودیت شرکت در بین رقبا شکل خواهد گرفت.

دنیای امروز ما مملو است از تبلیغات که خواسته یا ناخواسته زندگی ما را احاطه کرده اند و شرکت های بزرگ از این روش برای معرفی محصول و خدمات خود استفاده میکنند. استدها، بیلبوردها، تزیینات سیستم های حمل و نقل شهری، کاتالوگ ها، پوستر ها و هر بسته تبلیغاتی راهی است تا شرکت ها به کمک نماد یا علامت تجاری اختصاصی خود با رقبایشان به رقابت بپردازند و از این طریق ادامه حیات اقتصادی داشته باشند.

انتخاب یک نام مناسب و ثبت برند راز موفقیت در بازار است و یکی از اصلی ترین راه های تحت تاثیر قرار دادن مشتریان است. برای درک هرچه بهتر اهمیت برند با ذکر یک مثال توضیح میدهیم

معمولا افراد تعداد بسیار زیادی انتخاب دارند برای خرید یک محصول یا خدمت اما زمان و تحمل خیلی کمی دارند برای انتخاب آن و یکی از اصلی ترین نکات در انتخاب هرچه سریعتر یک محصول معیار اعتماد است.

لذا اعتماد سازی در بین مخاطبین یکی از اهمیت های علامت تجاری است و در این راستا میبایست نسبت به ثبت برند اقدام نمود.

مثلا طبق آمار معتبر به صورت میانگین فروش کوکاکولا 2.5 برابرپپسی است و به نحوی در ذهن مردم رخنه کرده که عموما افراد ادعا میکنند کوکاکولا طعم بهتری نسبت به پپسی دارد اما زمانی که در یک آزمایش علمی از پنجاه نفر از همان افراد درخواست می شود با چشمان بسته مزه هر دو را بچشند و کوکاکولا از پپسی تشخیص دهند در کمال نا باوری غالبا قادر به این کار نبودند!

سوالی که در این موقع  پیش می آید آن است اگر هر دو طعم مشابهی دارند چرا اکثر مشتریان اعتقاد دارند کوکاکولا طعم بهتری دارد و در نتیجه  کوکاکولا فروش 2.5 برابری دارد؟

جواب تنها یک کلمه است. برند!

ثبت شرکت...
ما را در سایت ثبت شرکت دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : ثبت شرکت sherkatsabt بازدید : 112 تاريخ : چهارشنبه 17 دی 1399 ساعت: 3:01

شرایط ثبت شرکت چیست؟

مراحل ثبت شرکت دارای فرآیند و شرایط خاصی است که در قانون تجارت به طور کامل در مورد آن صحبت شده است. دقت داشته باشید انواع مختلفی شرکت وجود دارد که هر یک دارای قوانین و ضوابط مختص خود می باشند. طبق قوانین مستند در قانون تجارت جمهوری اسلامی ایران، متولی ثبت انواع شرکت ها در کشور اداره ثبت شرکت ها میباشد که در قالب شش نوع کلی اقدام به ثبت شرکت می نماید. این 6 نوع عبارت است از :

  1. شرکت با مسوولیت محدود
  2. شرکت تضامنی
  3. شرکت سهامی
  4. شرکت تعاونی
  5. شرکت مختلط سهامی
  6. شرکت مختلط غیر سهامی

در ادامه سعی می شود در خصوص شرایط ثبت انواع شرکت ها توضیحاتی ارایه شود که البته برای مطالعه دقیق تر قوانین مربوط به هر یک از شرکت های مذکور می توانید به سایت ثبت شرکت ویونا مراجعه فرمایید.

شرایط کلی ثبت شرکت

در تعریف شرکت که در زبان انگلیسی کمپانی  (Company) گفته می شود میتوان گفت، شرکت به یک واحد حقوقی متشکل از یک یا چند عضو گفته می شود که در راستای رسیدن به هدف ویا هدف های مشخص تشکیل شده و که این اهداف میتواند تجاری ویا غیر تجاری باشد. حال اگر اهداف مورد نظر تجاری بوده باشد به آن شرکت تجاری اطلاق می شود و اگر هدف ها غیر تجاری و یا به عبارتی غیر انتفاعی باشد اصطلاحا به آن موسسه گفته می شود. برای ثبت شرکت به دو سند نیاز است. سند اول عبارت است از شرکتنامه و سند دوم اساسنامه است. به طور کلی فرآیند ثبت شرکت به دو مرحله تقسیم می شود: مراحل پیش از ثبت شرکت و مراحل حین ثبت شرکت. انتخاب نوع شرکت مورد نظر شما از میان تمامی انواع شرکت ها که در بالا مورد اشاره قرار گرفت در واقع جزو مراحل پیش از ثبت شرکت میباشد که انتخاب نوع شرکت بسیار تاثیر گذار است در مواردی که در ادامه اشاره می شود:

 

 مسئولیت قانونی هر یک از شرکا

هزینه های قانونی ثبت شرکت

هزینه های اجرایی و عملیاتی برای ثبت شرکت

درصد (%) مالیات تعلق گرفته قابل پرداخت و بسیاری موارد دیگر

حال برای انتخاب نوع شرکت باید به عوامل بسیار زیادی دقت کرد که برخی از آن ها عبارت است از:

 اهداف تاسیس شرکت

چشم اندازهای پیش رو

نیاز بازار یا جامعه هدف

حدود مسئولیت هر یک از شرکا

تعداد شرکا

ثبت شرکت...
ما را در سایت ثبت شرکت دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : ثبت شرکت sherkatsabt بازدید : 87 تاريخ : سه شنبه 16 دی 1399 ساعت: 0:36

7 مرحله اساسی برای ثبت شرکت

ثبت شرکت یکی از اساسی ترین قدم هایی است که هر فرد می تواند در زندگی خود بردارد و شروع به فعالیتی با اهداف بزرگ تر و حرفه ای تر و دیدگاهی بسیار کلان تر بکند. آنچه که مسلم است ثبت شرکت این هم با قوانین و مقررات خاص داخل ایران نیازمند داشتن شریک تجاری ااست و شرکت بدون داشتن حداقل یک شریک و یا چند شریک با توجه به ساختار و یا قالب شرکت امکان پذیر نیست.

به صورت کلی برای ثبت شرکت نیاز است که اقداماتی انجام شود. هر چند وجود انواع مختلف شرکت و قوانین خاص ثبت هر یک از شرکت ها داشتن دانش حقوقی را لازمه ثبت شرکت می کند اما این کار امروزه با دانش و تخصص شرکت ها و موسسات حقوقی به راحتی امکان پذیر شده است.

در ادامه در هفت گام ساده و عملیاتی شرایط ثبت شرکت را با شما دنبال خواهیم کرد. به یاد داشته باشید که ثبت شرکت هر چند در این مراحل شدنی است اما بهتر است از افراد دارای شناخت حقوقی برای ثبت شرکت حتما کمک بگیرید.

هفت مرحله تا ثبت شرکت

  1. قرارداد خود را امضا کنید:  همانطور که توضیح داده شد برای ثبت شرکت لازم است که شرکا با  هم توافقنامه یا قراردادی امضا کنند. برای این کار باید همه شرکا حتما قرارداد را امضا و با مفاد آن که معمولا نوع و شرایط شراکت در آن ذکر شده است توافق کنند.
  2. تکمیل مدارک شرکت: مدارک شرکت مانند اساسنامه، شرکتنامه و یا اظهارنامه و به دنبال آن تنظیم صورتجلسه مجمع عمومی موسسین، صورتجلسه هیئت مدیره اولیه و تکمیل مدارکی مانند شناسنامه و کارت ملی شرکا، مجوز احتمالی و یا وکالت نامه وکیل و غیره می باشد. برای اطلاع از مدارک مورد نیاز برای ثبت شرکت ابتدا قالب شرکت را انتخاب و بعدا مدارک مورد نیاز را متناسب با آن قالب شرکت آماده کنید.
  3. انتخاب نام برای شرکت: یکی از حساس ترین قسمت های ثبت شرکت است که بعدا حتی برای ثبت برند و برند سازی و یا دریافت کارت بازرگانی نیز می تواند در شهرت و اعتبار شرکت دخیل باشد. فرم تعیین نام برای شرکت به این صورت است که به شما فرصت داده می شود تا  نام را به ترتیب اولویت برای شرکت خود در نظر بگیرید و انتخاب کنید. از بین این نام ها که باید شرایط خاص داشته باشد و مطابق با قوانین تعیین نام انتخاب شده باشد، یک نام توسط اداره ثبت شرکت ها برای شما در نظر گرفته می شود. قوانین تعیین نام را می توانید با مراجعه به سایت ویونا و قسمت قوانین مطالعه فرمایید.
  4. امضا و تایید اوراق شرکت: اساسنامه، شرکتنامه و اظهار نامه و همچنین صورتجلسات هیئت مدیره و صورتجلسه مجمع عمومی موسسین باید حتما به امضا همه شرکا رسیده باشد. این امضا با نام تایید اوراق مشخص می شود و با امضا این اوراق شرکت وارد روال قانونی برای ارائه تقاضا برای ثبت شرکت می شود.
  5. تنظیم تقاضا برای ثبت شرکت و تشکیل پرونده: در این مرحله باید شرکا یک درخواست برای ثبت شرکت آماده کنند و به همراه سایر مدارک برای تشکیل پرونده در اداره ثبت شرکت ها ارسال کنند. در واقع مدارک به همراه تقاضا باید تکمیل شوند و هیچ نقصی در آنها نباشد تا پرونده ثبت شرکت تشکیل شود.
  6. کارشناسی ثبت شرکت: بعد از تکمیل پرونده، کارشناسان خبره اداره ثبت شرکت ها اقدام به کارشناسی و اظهار نظر در خصوص درخواست برای ثبت شرکت خواهند کرد. در صورت وجود نقص پرونده رد می شود و موضوع نقص به متقاضیان توضیح داده می شود. در صورت تایید باید هزینه ها را برای ثبت شرکت و آگهی شدن موضوع ثبت پرداخت کنید.
  7. ثبت شرکت، انتشار آگهی و تحویل اسناد ثبت شرکت: در مرحله هفتم بعد از تکمیل پرونده و پرداخت هزینه ها، موضوع ثبت شرکت در روزنامه کثیر الانتشار و روزنامه رسمی باید آگهی شود و نهایتا مدارک شرکت  مانند تقاضانامه، اساسنامه، شرکتنامه و صورتجلسات به متقاضیان تحویل داده می شود و شرکت ثبت می شود.

همانطور که توضیح داده شد این هفت قدم برای ثبت شرکت الزامی است و این مراحل اساسی ثبت شرکت است . پیشنهاد می شود برای ثبت شرکت حتما از یک مشاور و یا موسسه حقوقی معتبر مانند هلدینگ ویونا مشاوره دریافت کنید.



 


 

 

ثبت شرکت...
ما را در سایت ثبت شرکت دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : ثبت شرکت sherkatsabt بازدید : 115 تاريخ : يکشنبه 14 دی 1399 ساعت: 20:02

مراحل ثبت شرکت در اداره ثبت شرکت ها  (بخش اول)

بر خلاف گذشته فرایند ثبت شرکت بدون نیاز به حضور در اداره ثبت شرکت ها و به صورت اینترنتی انجام می شود. کلیه علاقمندانی که به دنبال فعالیت به صورت حقوقی با ثبت شرکت هستند و خواهان این هستند که کسب و کار خود را در قالب یک شخصیت حقوقی دنبال کنند لازم است که با مراجعه به سامانه اینترنتی اداره ثبت شرکت ها مراحل ثبت شرکت را به صورت کامل انجام دهند. اما با این وجود توصیه کلیدی خود اداره ثبت شرکت ها نیز این است که برای ثبت شرکت حتما از تخصص افراد خبره و کارشناسان کار بلد استفاده کنید تا نیاز به دوباره کاری و یا درخواست مجدد برای ثبت شرکت نباشد.

به صورت کلی برای ثبت شرکت به صورت آنلاین و از درگاه اینترنتی اداره ثبت شرکت ها باید مراحل زیر را انجام دهید که با هم مرور خواهیم کرد:

  1. تعیین قالب شرکت

اولین قدم برای ثبت شرکت بعد از مراجعه به سامانه اداره ثبت شرکت ها، انتخاب قالب شرکت است. در این خصوص اشراف به ماده 20 قانون تجارت مهم است زیرا 7 شرکت تجاری و یک موسسه غیر تجاری در این مرحله به شما نمایش داده می شود که انتخاب هر یک قوانین و مقررات و شرایط خاص خود را دارد. در این مرحله باید متناسب با اهداف و برنامه های خودد و نوع فعالیت و احتمالا موضوع فعالیت شرکت خود، یک قالب را انتخاب کنید.

  1. تعیین شرکا یا سهامداران شرکت

گام دوم ثبت شرکت در سامانه اینترنتی اداره ثبت شرکت ها مشخص کردن شرکا یا سهامداران شرکت است که باید متناسب با قالب شرکت حداقل نفرات شریک رعایت شود. مثلا برای شرکت با مسئولیت محدود حداقل دو نفر شریک و برای شرکت تعاونی حداقل 7 نفر شریک باید معرفی کنید. در این مرحله باید مشخصات شرکا و میزان سهام و سرمایه آنها مشخص شود. تعیین شرکا با توجه به اهمیت و نقشی که در شرکت دارند و مشارکت آنها در سود و زیان شرکت در ابتدای ثبت شرکت اهمیت زیادی دارد.

  1. تعیین میزان سرمایه شرکت و آورده هر یک از شرکا

همانطور که توضیح داده شد یکی از اقدامات کلیدی برای ثبت شرکت این است که ضمن مشخص کردن سرمایه اولیه شرکت میزان سهم هر فرد از سرمایه شرکت را مشخص کنید. در این مرحله نیز باید میزان حداقل سرمایه تعریف شده در قوانین هر شرکت را به خوبی رعایت کنید. مثلا اگر قالب شرکت خود را سهامی خاص انتخاب کرده باشید باید حداقل 1 میلیون ریال سرمایه اولیه را برای شرکت در نظر بگیرید و 35 درصد از آن را در ابتدا در حساب شرکت واریز یا تادیه کنید.

  1. مشخص کردن موضوع فعالیت شرکت

اقدام بعدی تعیین موضوع فعالیت شرکت است که در واقع اصل اساسی تشکیل شرکت بوده است. انتخاب موضوع برای ثبت شرکت از این جهت اهمیت دارد که اگر موضوع به درستی بیان نشود ممکن است مانع ثبت شرکت شود و یا در صورت ثبت شرکت در آینده شرکت محدودیت هایی را برای فعالیت شرکت به وجود بیاورد. بنابراین یکی از حساس ترین مراحل برای ثبت شرکت انتخاب موضوع فعالیت شرکت است. قبل از انتخاب موضوع برای ثبت شرکت انواع مختلف موضوعاتی که می توانید ثبت کنید را حتما با مشاورین ثبت شرکت بررسی کنید.

ثبت شرکت...
ما را در سایت ثبت شرکت دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : ثبت شرکت sherkatsabt بازدید : 101 تاريخ : شنبه 13 دی 1399 ساعت: 22:06

بهترین قالب برای ثبت شرکت

پیچیدگی روابط بین شرکا و مراقبت از منافع و به دست آوردن مزایای مورد انتظار از مهم ترین عوامل برای ثبت شرکت است. بسیاری از افرادی که به دنبال داشتن یک شخصیت حقوقی در قالب ثبت یک شرکت هستند در خصوص نوع مشارکت خود و احتمالا منافع و تعهدات خود در شرکت ابراز نگرانی می کنند. شاید یکی از مهم ترین دلایلی که بسیاری از کسب و کارها پس از ثبت شرکت به موفقیت مورد انتظار خود نمی رسند همین عدم شفافیت بین شرکا و نوع مشارکت آنها در ثبت شرکت باشد.

در اینجاست که اهمیت انتخاب قالب شرکت برای ثبت شرکت بیش از پیش مشخص می شود. قانون تجارت ایران به خوبی با تعریف 7 نوع شرکت تجاری و 1 موسسه غیر تجاری به صورت ردقیق به موضوعاتی مانند روابط تجاری بین شرکا پرداخته است.

شرکت ها در ساختار حقوقی قانون تجارت ایران به دو دسته کلی تقسیم می شوند. یا از نوع شرکت اشخاص هستند و یا از نوع شرکت های سرمایه ای. هر چند برخی از آنها از هر دو وام دار هستند و در واقع هم سرمایه ای و هم اشخاص به نوعی تصور می شوند.

آنچه که اهمیت دارد این توجه به تفاوت این نوع شرکت ها است که در ضمن خود تفاوت های بیشتری نیز به همراه دارند. در شرکت های سرمایه ای اعتبار شرکت به سرمایه شرکت وابسته است و در واقع اشخاص رنگ کمتری و یا اهمیت کمتری در این نوع شرکت ها دارند. با این توضیح که هر گاه شرکتی به صورت سرمایه ای شکل بگیرد این افراد تنها به اندازه سرمایه و یا سهام خود که از سرمایه سرچشمه می گیرد در شرکت مسئولیت و دیون دارند، از مزایای و سود شرکت منفعت می برند و در اصل بیش از سرمایه یا سهام خود در شرکت مسئولیت ندارند.

اما شرکت های اشخاص عمدتا اعتبار خود را از اشخاص دریافت می کنند. به این مفهوم که مشتریان این نوع شرکت ها افراد را می شناسند و به اعتبار این افراد است که مشتری شرکت می شوند و یا وارد معاملات و تعاملاتی با شرکت می شوند. بنابراین در این نوع شرکت ها اشخاص باید تمامی تعهدات و ضمانت شرکت را عهده دار شوند. به عبارت دیگر در شرکت های اشخاص به دلیل اینکه اعتبار شرکت وابسته به نام و شهرت افراد است باید خود این اشخاص تمامی تعهدات شرکت را عهده دار شوند.

بنابراین در زمان ثبت شرکت آنچه که اهمیت دارد شناخت این نوع مشارکت ها است. هر چند عوامل دیگری نیز در اعتبار شرکت ها نقش دارد. مثلا ساختار قانونی و یا مدت زمان مدیریت و نحوه نظارت بر شرکت ها نیز در هر قالب شرکتی با هم تفاوت هایی را دارد.

ثبت شرکت...
ما را در سایت ثبت شرکت دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : ثبت شرکت sherkatsabt بازدید : 79 تاريخ : پنجشنبه 11 دی 1399 ساعت: 20:02

انواع لوگو و نحوه ثبت آن

لوگو در واقع نام دیگر برند است اما باید توجه داشت که تفاوت های ظریفی بین این دو وجود دارد. هر چند تمامی مراحل ثبت برند و ثبت لوگو یکسان است و در ایران وظیفه ثبت برند، ثبت علامت تجاری و ثبت لوگو بر عهده سازمان مالکیت معنوی است اما خلق یک برند بدون شناخت ویژگی ها و خصوصیات یک لوگو کار دشواری است.

لوگو درست مانند برند نشانه ای است که کسب و کار شما را معرفی می کند و با دیدن آن مشتریان مختلف کسب و کار شما را می شناسند و به دیگران معرفی می کنند به همین دلیل است که داشتن یک برند یا یک لوگو نیاز به شناخت کافی از علائم و نشانه های تصویری دارد تا فرایند برند سازی را برای شما تسهیل کند. لازم به ذکر است که همه برند ها ترکیبی از تصاویر یا تایپوگرافی ها هستند اما استفاده از این تصاویر به صورت های متفاوتی انجام می شود. به صورت کلی 7 نوع لوگو را می توان دسته بندی کرد:

  1. لوگو مونوگرام یا لترمارک (Monogram logo - Lettermark )

این نوع لوگو ها معمولا مخفف اسم برند یا نام تجاری یک کسب و کار هستند. حروف به صورت دوتایی و یا سه تایی عمدتا در کنار هم قرار می گیرند و با حرف بزرگ نوشته می شوند. لوگو مونوگرام می تواند مستعار چند کسب و کار باشد که با هم فعالیت می کنند. اگر نام تجاری بزرگی برای شرکت انتخاب کرده باشید مونوگرام لوگو می تواند گزینه مناسبی برای ثبت باشد.

  1. لوگو تایپ یا ورد مارک (logotype - Wordmarks)

لوگوتایپ یا ورد مارک هم نوعی برند یا لوگو است که با استفاده از فونت و ترکیب فونت ها ساخته می شود و تفاوت اصلی آن با مونوگرام این است که تنها تمرکز بر روی نام یک کسب و کار دارد و به صورت کامل آن کسب و کار را معرفی می کند. به عنوان مثال Coca-Cola یک لوگوتایپ است. لوگوتایپ برای کسب و کارهایی با نام مختصر و کوتاه مفید است.

  1. پیکتوریال مارک یا لوگو تصویری

برای ثبت علامت تجاری یا برند یکی از بهترین انواع لوگوها، لوگو یا مارک پیکتوریال یا همان تصویری است.  این نوع لوگوها با نماد برند یا لوگو نماد نیز شناخته می شوند و تنها استفاده از یک آیکون یا گرافیک را به کار می گیرند. این نوع لوگو ها به راحتی در ذهن می نشینند و برای معرفی محصولات و خدمات از بهترین انتخاب ها هستند. نماد پرنده توئیتر، نماد اپل و بسیاری دیگر از این نوع نمادها از را می توان نمونه های لوگو پیکتوریال یا تصویری دانست.

  1. لوگو انتزاعی (Abstract logo)

لوگو انتزاعی با لوگو پیکتوریال شباهت های زیادی دارند و در واقع هر دو تصویری هستند. اما تفاوت کلیدی لوگو انتزاعی با لوگو پیکتوریال این است که از قالب یا شکل هندسی به صورت انتزاعی برای معرفی کسب و کار به کار گرفته شده است و از تصاویر شناخته شده مانند سیب برای اپل و یا پرنده برای توییتر خبری نیست. لوگو Pepsi، لوگو Adidas یا لوگو BP را می توان از معرف ترین لوگوهای انتزاعی دانست.

  1. لوگو مسکوت (Mascot )

تا به حال به لوگو چی توز و یا دکتر بن و امثال آن دقت کرده اید؟ این نوع لوگوها تصاویر اشخاصی یا شخصیت های انسانی و حیوانی هستند ک هاغلب به صورت نقاشی شده و با شمایل دوست داشتنی طراحی می شوند. به این نوع لوگو ها لوگو مسکوت یا Mascot گفته می شود. این نوع لوگوها بهترین راه برای ارتباط برقرار گردن با مشتریان بخصوص در تبلیغات هستند. Kool-Aid Man یا KFC’s Colonel از مشهورترین لوگو های مسکوت در دنیا هستند.

  1. لوگو ترکیبی (Combination Mark )

یکی از متداول ترین نوع برند ها یا لوگوها را می توان ترکیبی از ویژگی ها و یا تصاویر توضیح داده شده دانست که تصویر پردازان و هنرمندان برای خلق برند ها در این حالت دست خود را باز می گذارند و با استفاده از دو تا چند نوع روش فوق مانند پیکتوریال، یا مسکوت یا لتر مارک و غیره یک برند یا لوگو خاص و منحصر به فرد ایجاد می کنند. در واقع در لوگو ترکیبی می توان ترکیبی از تصاویر و حروف را مشاهده کرد.

  1. لوگو امبلم (emblem )

اگر برای طراحی برند یا لوگو یک تصویر انتخاب شود و در داخل آن تصویر یا نشانه از فونت یا حروف استفاده شود مانند انواع مدال ها و مهرها ، لوگو طراحی شده به نام امبلم یا emblem که در فارسی تمثیل نامیده می شود شناخته می شود. این نوع لوگو قدیمی و سنتی به نظر می رسند اما هنوز هم برای بسیاری از کسب و کارها بهترین انتخاب هستند. استارباکس یا هارلی داوینسون از مشهورترین برند های امبلم هستند.

شناخت این هفت نوع لوگو یا برند می تواند به شما برای خلق یک برند خارق العاده و زیبا کمک کند. اما با وجود اینکه بسیاری بین برند و لوگو تفاوت قائل نمی شوند باید در نظر داشت که هر دو در زبان مشتری برای شناخت محصول به کار گرفته می شوند و نشانه ای بسیار محکم برای آدرس دهی به محصولات هستند. در هر صورت ایجاد یک برند سرمایه گذاری زیادی می طلبد و برای حفظ آن باید حتما برای ثبت برند اقدام کرد.

 

روش ثبت لوگو یا برند

برای ثبت برند در سال های اخیر متقاضی حقیقی و یا حقوقی باید خود و یا نماینده قانونی او یعنی وکیل حقوقی او با مراجعه به سایت سازمان مالکیت معنوی برای ثبت برند درخواست بدهد. در این مرحله نیاز است که اظهارنامه ثبت برد یا ثبت علامت تجاری تکمیل شود. اهمیت بسیار زیادی دارد که اظهارنامه ثبت برند به درستی تکمیل شود. بنابراین توصیه این است که کار تکمیل اظهارنامه و ثبت برند توسط متخصصین انجام شود.

پس از درخواست، این درخواست برای کارشناسان سازمان مالکیت معنوی ارسال می شود و مشخصات ثبت شده بریا برند مورد بررسی قرار می گیرد. مراحل استعلام برند یا بررسی برند انجام می شود بنابراین لازم است که مدارک برای ثبت برند ارسال شده باشد و در بین آنها 10 نمونه از تصاویر برند مورد نظر برای ثبت نیز در قالب تصاویر 10*10 برای این سازمان ارسال شده باشد.

پس از بررسی ممکن است به دلایلی ثبت برند رد شود که در هر صورت دلیل عنوان می شود و برای مرتفع شدن مشکلات ثبت برند باید اقدام و درخواست مجددا ارسال شود. اما در صورت پذیرش درخواست ثبت برند باید مدارک به صورت فیزیکی برای سازمان مالکیت معنوی ارسال شود و هزینه های ثبت برند به صورت آنلاین پرداخت شود.

پس از این مرحله برند در دفاتر سازمان مالکیت معنوی ثبت می شود و در دو مرحله موضوع ثبت برند یا ثبت لوگو آگهی می شود و بعد از این دو مرحله که به فاصله 30 روز انجام می شود، گواهینامه ثبت برند برای متقاضی صادر می شود و طبق این گواهینامه برند یا لوگو برای 10 سال متعلق به ثبت کننده برند است و هر بار قبل از منقضی شدن تاریخ برند اولویت تمدید ثبت برند با ثبت کننده برند خواهد بود.

 

 

 

ثبت شرکت...
ما را در سایت ثبت شرکت دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : ثبت شرکت sherkatsabt بازدید : 108 تاريخ : پنجشنبه 11 دی 1399 ساعت: 3:01

 

مراحل ثبت شرکت در اداره ثبت شرکت ها (بخش دوم)

  1. انتخاب نام برای شرکت

اکنون به مرحله انتخاب نام برای ثبت شرکت رسیده اید. به یاد داشته باشید که از قبل باید روی نام شرکت به خوبی فکر کرده باشید. برای ثبت شرکت به شما 5 انتخاب داده می شود که باید به ترتیب اولویت همه نام ها را وارد کنید. نام ها باید سه سیلابه باشد و قبلا توسط شرکت های دیگر انتخاب نشده باشد و در ضمن به یاد داشته باشید که نباید فریب دهنده، مغایر با شرایط عمومی و اصول قانونی و اسلامی باشد و ده ها مورد دیگر که باید در نظر گرفته باشید. موضوع انتخاب نام نیز از مواردی است که باید با مشورت با متخصصین حوزه ثبت شرکت در خصوص آن مشورت کنید.

  1. تعیین اعضا هیئت مدیره، سمت ها و دارندگان امضا مجاز

مطابق با قوانین ثبت شرکت شرکا باید جلسه ای را تشکیل دهند که به مجمع عمومی موسسین شهرت دارد و در آن باید اعضا هیئت مدیره و دارندگان حق امضا مجاز تعیین شوند و در ضمن بعد از آن باید هیئت مدیره منتخب نیز جلسه ای را تشکیل دهند و مسئولیت ها را مشخص کنند. این دو جلسه نیاز به صورتجلسه دارد که باید به صورت قانونی تهیه شده و مفاد قانونی در آن رعایت شده باشد. بر این اساس و طبق صورتجلسه در این مرحله باید اعضا هیئت مدیره، دارندگان حق امضا مجاز و همچنین نوع مسئولیت ها یا سمت ها برای هر یک از اعضا مشخص شود.

  1. تهیه مستندات ثبت شرکت

بسته به قالب شرکت انتخاب شده باید مدارک مورد نیاز برای ثبت شرکت تهیه شود. اساسنامه، شرکت نامه، اظهارنامه و تقاضانامه باید برای ثبت شرکت تهیه شود و توسط همه سهامداران یا اعضا امضا شود و در این مرحله ارائه شود. در کنار این مدارک باید مدارک دیگری نیز آماده شود. هر چند تفاوت هایی بین مدارک مورد نیاز برای ثبت شرکت وجود دارد اما به صورت کلی عمده ترین مدارک مورد نیاز برای ثبت شرکت به شرح زیر می باشد:

مدارک مورد نیاز برای ثبت شرکت:

  • تقاضانامه برای ثبت شرکت در دو نسخه
  • شرکتنامه برای ثبت شرکت در دو نسخه
  • اساسنامه ثبت شرکت در دو نسخه
  • اظهارنامه برای ثبت شرکتدر دو نسخه
  • صورتجلسه مجمع عمومی موسسین در دو نسخه
  • صورتجلسه هیئت مدیره اولیه در دو نسخه
  • در صورت نیاز به مجوز برای ثبت شرکت باید اصل مجوز صادر شده از مرجع ذی صلاح ارائه شود.
  • در صورت استفاده از وکیل باید وکالتنامه وکیل ارائه شود.
  • مدارک هویتی موسسین یا اعضا و مدیران و بازرسین ( کپی شناسنامه و کارت ملی)
  • تعهد نامه اعضا هیئت مدیره مبنی بر قبول مسئولیت
  • گواهی عدم سو پیشینه برای مدیران، اعضا و بازرسین
  • در صورت نیاز به تادیه سرمایه اولیه، اصل فیش واریز سرمایه به حساب شرکت

در نظر داشته باشید که مدارک مورد نیاز برای ثبت شرکت متناسب با قالب شرکت تعیین می شود . به عنوان مثال تعداد صورتجلسه برای ثبت شرکت در شرکت های تعاونی به چهار نسخه می رسد و یا برای شرکت های تضامنی نیازی به ارائه فیش واریز سرمایه نیست. بنابراین حتما برای مدارک مورد نیاز با کارشناسان هلدینگ ویونا مشاوره نمایید.

  1. ارسال مدارک به اداره ثبت شرکت ها

بعد از اتمام مراحل تقاضا در صورتیکه تقاضا مورد موافقت اداره ثبت شرکت ها واقع شود باید مدارک مورد نیاز توضیح داده شده به صورت پست و از طریق پست پیشتاز برای اداره ثبت شرکت ها ارسال شود.

  1. پرداخت هزینه های روزنامه رسمی و روزنامه کثیرالانتشار

در مرحله آخر و بعد از ثبت شرکت در دفاتر ثبت شرکت ها باید متقاضی با شماره پیگیری که در مرحله قبل دریافت کرده است به سایت اداره ثبت شرکت ها مجددا مراجعه نماید و هزینه های آگهی شدن ثبت شرکت در روزنامه رسمی و یک روزنامه کثیرالانتشار را واریز نماید. بعد از آگهی شدن ثبت شرکت، شرکت به صورت قانونی ثبت شده است و با دریافت کد اقتصادی و پمپ دفاتر مالیاتی شرکت می تواند به صورت رسمی کار خود را آغاز نماید.

به یاد داشته باشید که برای ثبت شرکت در سال های اخیر به هیچ عنوان نباید به خود اداره ثبت شرکت ها مراجعه کنید و کلیه مراحل ثبت شرکت باید اینترنتی دنبال شود. با این وجود بهترین راه انتخاب یک موسسه حقوقی معتبر مانند هلدینگ ویونا برای ثبت شرکت است زیرا هر یک از مراحل ثبت اینترنتی شرکت نیاز به شناخت قوانین و مقررات ثبت شرکت دارد و هرگونه اشتباه می تواند باعث تاخیر و مشکلاتی برای فعالیت شرکت شود.

ثبت شرکت...
ما را در سایت ثبت شرکت دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : ثبت شرکت sherkatsabt بازدید : 98 تاريخ : سه شنبه 9 دی 1399 ساعت: 21:28

بهترین نوع قالب شرکت

با توجه به توضیحات فوق ابتدا باید برای ثبت شرکت نوع مشارکت خود را تعیین کنید. در این حالت شرکا در اول راه باید با هم توافقنامه ای امضا کنند و نوع مشارکت و توافقات مانند مانند میزان سهام و یا احتمالا امتیاز بالاتر به یک سهم و غیره در قالب اساسنامه شرکت باید تعیین شود.

افرادی که اعتبار زیادی دارند و می خواهند بعد از ثبت شرکت اعتبار خود را داشته باشند و مشتریان بر اساس این اعتبار آنها را بشناسند و همچنان با نام خود فعالیت کنند، بهتر است برای ثبت شرکت، شرکت های اشخاص یعنی شرکت تضامنی و یا نسبی و یا شرکت های مختلط مانند شرکت مختلط سهامی و یا مختلط غیر سهامی را انتخاب کنند. البته شرکت های مختلط بیشتر مناسب افرادی معتبر و شناخته شده ای است که خواهان ثبت شرکت با نام و اعتبار خودشان هستند ولی سرمایه لازم را ندارد. در این حالت با ثبت شرکت های مختلط می توانند سرمایه مورد نیاز خود را از از طریق مشارکت سهامی و یا با مسئولیت محدود شرکا سرمایه ای به دست بیاورند و این افراد را در سود شرکت سهیم کنند.

اما اگر مشارکت قانونی، به سهام و سرمایه مساوی و میزان مسئولیت و سرمایه و سود و غیره مشخص را برای ثبت شرکت دنبال می کنید شرکت های سهامی خاص یا سهامی عام و یا حتی شرکت های تعاونی انتخاب بهتری هستند. به صورت کلی عمدتا در ایران شرکت های سهامی خاص و در صورت نیاز به سرمایه کلان شرکت سهامی عام محبوبیت زیادی دارند. در این نوع شرکت ها هر فرد میزانی از سرمایه را به عنوان آورده در شرکت سرمایه گذاری می کنند و به میزان سرمایه خود از شرکت سهام دریافت می کنند و به همین اندازه نیز مسئولیت و دیون بر عهده آنها خواهد بود. بنابراین ثبت شرکت سهامی مناسب افرادی است که خواهان مشارکت در نوع شرکتی با میزان مسئولیت و دیون مشخص هستند.

از طرفی شرکت با مسئولیت محدود را داریم که عمدتا سرمایه ای است اما تا حدودی نیز نقش اشخاص در آن دیده می شود. در این نوع شرکت نیز هر فرد به اندازه سرمایه خود مسئولیت بر عهده دارد.

موسسه غیر تجاری نیز نوعی شخصیت حقوقی است که در واقع ثبت موسسه غیر تجاری به این مفهوم است که شرکا خواهان مسئولیت مشخص هستند اما نمی خواهند وارد فعالیت های تجاری شوند. بر این اساس موسسات غیر تجاری در موضوعات غیر تجایر مانند آموزش، مشاوره، خیریه و از این دست ثبت می شود.

به صورت کلی این نوع مشارکت و یا نوع مسئولیت است که تعیین کننده بهترین نوع قالب برای ثبت شرکت است. اگر می خواهید تفاوت ها و نکات کلیدی و طلایی ثبت شرکت را درست متناسب با شرایط خود و منافعی که به دنبال آن هستید بدانید بهتر است با مشاوران و متخصصین ما در تماس باشید.

ثبت شرکت...
ما را در سایت ثبت شرکت دنبال می کنید

برچسب : بهترین نوع قالب شرکت, نویسنده : ثبت شرکت sherkatsabt بازدید : 84 تاريخ : سه شنبه 9 دی 1399 ساعت: 6:46

ثبت شرکت در مناطق آزاد تجاری

منطقه آزاد به منطقه ای استراتژیک، ویژه و خاص در هر کشور گفته می شود که معمولا در مجاورت بنادر و یا مناطق با دسترسی عالی به دیگر کشورها ساخته می شود و قوانین ساده تری برای تجارت با دیگر کشورها در این مناطق حاکم است. قوانین خاص گمرکی در این مناطق دیده نمی شود و واردات و صادرات در منطقه آزاد تجاری بسیار ساده تر است. مناطق آزاد تجاری به منظور تعامل و مشارکت بیشتر با شرکت ها و تجار خارجی در نظر گرفته شده است و به عنوان مبدای برای ورود تکنولوژی های جدید شناخته می شود و فرصت های  بسیار زیادی را پیش روی شرکت ها قرار می دهد تا بتوانند بازار خود را به مناطق مختلف جهان و با مشتریان شناخته شده بیشتر توسعه دهند.

ثبت شرکت در منطقه آزاد تجاری سرشار از مزایایی است که برخی از آنها را می توان معافیت مالیاتی 20 ساله، بخشودگی سود و عوارض گمرکی، نبود تشریفات زیاد اداری و مقررات کشوری، سرعت بیشتر در واردات و صادرات و غیره را نام برد. حال برای ثبت شرکت در منطقه آزاد تجاری که مورد سوال بسیاری از فعالان اقتصادی است باید به ترتیب زیر عمل کرد:

مراحل ثبت شرکت در مناطق آزاد تجاری:

-              ارائه درخواست برای ثبت شرکت در مناطق آزاد و یا ثبت شعبه و نمایندگی شرکت در منطقه تجاری مورد نظر

-              در صورتیکه اولین بار است برای ثبت شرکت اقدام می کنید باید فرم تعیین نام را نیز تکمیل و 5 نام به ترتیب اولویت برای شرکت انتخاب کنید.

-              قالب و نام شرکا را مشخص می کنید و یا اگر برای شعبه و یا نمایندگی اقدام می کنید باید استعلامی در خصوص وجود چنین واحد ثبتی از سمت شعبه منطقه گرفته شود.

-              ارائه مجوز  سرمایه گذاری توسط واحد منطقه مربوطه به متقاضی برای ثبت شرکت و یا ثبت شعبه

-              تکمیل مدارک مورد نیاز برای ثبت شرکت در منطقه آزاد تجاری مورد نظر

-              بررسی و کنترل مدارک ارائه شده توسط متقاضی

-              پرداخت هزینه های ثبت شرکت یا شعبه و نمایندگی

-              دریافت دفاتر پلمپ مالیاتی

-              آگهی کردن موضوع ثبت شرکت یا راه اندازی شعبه در منطقه تجارت آزاد مورد نظر

به یاد داشته باشیدکه در حال حاضر 7 منطقه آزاد تجاری در ایران فعال است و سرمایه گذاری در این مناطق به دلیل شرایط ویژه اقتصادی در این مناطق برای هر شرکت و یا تولید کننده ای می تواند مزایای بسیار زیادی به همراه داشته باشد. برای ثبت شرکت در مناطق آزاد و یا ثبت شرکت در مناطق ویژه اقتصادی حتی با مشاوران حقوقی خبره مشورت کنید.

ثبت شرکت...
ما را در سایت ثبت شرکت دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : ثبت شرکت sherkatsabt بازدید : 100 تاريخ : دوشنبه 8 دی 1399 ساعت: 2:53

هزینه ثبت شرکت

بسیاری از کسب و کارها به منظور توسعه فعالیت ها و دستاوردهای خود نیاز به ورود به دنیای حقوقی و ثبت شرکت هستند. در واقع ثبت شرکت هر چند الزامی نیست اما می تواند ساختارهای یک کسب و کار را به صورت کلی تحت تاثیر قرار داده و دنیای بسیار بزرگتری را پیش روی اعضا شرکت قرار دهد.

فرصت های بی شماری که ثبت شرکت در دنیای پر از رقابت امروزی فراهم می کند را نمی توان نادیده گرفت. بخصوص اینکه اغلب شاهد این موضوع هستیم که بسیاری از شرکت های بزرگ تر و یا ادارات و سازمان های دولتی تنها خواهان قرارداد و همکاری با اشخاصی هستند که در لباس حقوقی با آنها وارد معامله و قرارداد می شوند.

موضوع مورد بحث این است که هزینه ثبت شرکت چقدر می باشد؟ اینکه برای ثبت شرکت چقدر باید هزینه کنید به موضوعات متفاوتی بستگی دارد و به همین جهت نمی توان رقم و یا هزینه درستی محاسبه کرد.

به عنوان مثال خود موضوع ثبت شرکت هزینه متفاوتی دارد که باید به حساب اداره ثبت شرکت ها واریز شود. هزینه ثبت، هزینه باطل کردن تمبر و غیره از این دست است. از طرفی نیز هزینه های آگهی در روزنامه رسمی و یا آگهی کردن موضوع ثبت شرکت در روزنامه ای کثیر الانتشار را نیز باید به آن افزود.

خود شرکت نیز هزینه هایی را می طلبد. به عنوان مثال برای ثبت شرکت سهامی خاص باید حداقل 100 هزار تومان سرمایه اولیه در حساب شرکت واریز شود که البته 35 درصد از آن در ابتدا الزامی است. یا برای ثبت شرکت سهامی عام باید حداقل 500 هزار تومان واریز سپرده داشته باشید. این مبلغ می تواند بسیار بیشتر نیز در نظر گرفته شود.

اگر شرکت توسط خو  فرد ثبت شود هزینه ای برای وکیل و یال شرکت حقوقی نیاز نیست پرداخت شود اما اغلب ترجیه می دهند که شرکت را موسسات حقوقی برای آنها ثبت کنند تا هزینه ای برای دوباره کاری و یا اتلاف زمان ندهند و مهم تر اینکه مطمئن باشند که شرکت به صورت درست ثبت شده و مشکلات قانونی و حقوقی هم ندارد. از این رو اگر شرکت توسط موسسات ثبت شرکت ثبت شود نیز هزینه ای محدود برای ثبت شرکت باید در نظر گرفته شود.

حال باید دید هدف شما برای ثبت شرکت چیست. برای این کار مشورت با کارشناسان حقوقی را در برنامه خود داشته باشید تا زیر بار هزینه های نا متعارف نروید.

ثبت شرکت...
ما را در سایت ثبت شرکت دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : ثبت شرکت sherkatsabt بازدید : 82 تاريخ : يکشنبه 7 دی 1399 ساعت: 1:27

مزایای ثبت شرکت در مناطق آزاد تجاری

بسیاری از شرکت های موفق در دنیا رویکرد بسیار محکمی به مناطق آزاد تجاری دارند. آنها در حوزه استراتژیک خود فعالیت در مناطق آزاد تجاری را به خوبی درک کرده اند و یکی از مناطق ویژه سرمایه گذاری در اغلب شرکت های موفق در دنیا، مناطق آزاد تجاری هستند. جالب تر اینکه این شرکت ها نه تنها در مناطق آزاد تجاری کشور خود بلکه در بسیاری از مناطق آزاد تجاری دیگر کشورها نیز فعال هستند و از مزایای این مناطق نیز بهره می برند.

اگر به دنبال ثبت شرکت هستید و یا قبلا شرکت خود را به ثبت رسانده اید و به دنبال توسعه فعالیت های خود و سودآوری بیشتر هستید در ایران نیز 7 منطقه تجارت آزاد وجود دارد که ثبت شرکت در منطقه آزاد تجاری و یا ثبت شعبه و نمایندگی در منطقه آزاد تجاری را به شما پیشنهاد می دهند.

ثبت شرکت در مناطق آزاد تجاری در هر منطقه از دنیا منافع و مزایای زیادی برای شرکت ها و فعالان اقتصادی به همراه دارد اما در ایران نیز می توانید با ثبت شرکت در منطقه آزاد تجاری از مزایای زیر بهره مند شوید:

  • 20 سال برخورداری از معافیت مالیاتی برای کلیه فعالیت های اقتصادی که در این مناطق انجام شود.
  • ثبت شرکت در منطقه آزاد تجاری فرصت تعامل با بازرگانان و تجار خارجی که بدون نیاز به ویزا به این مناطق وارد می شوند را برای شما فراهم می کند.
  • برای ثبت شرکت می توانید با ابتاع خارجی مشارکت کنید و یا اتباع خارجی در مناطق آزاد تجاری می توانند به صورت مالکیت 100 درصدی صاحب شرکت شوند.
  • سرمایه گذاران خارجی زیادی در مناطق آزاد تجاری فعالیت می کنند زیرا مورد حمایت های شدید دولت هستند.
  • ورود و خروج ارز به صورت نامحدود در این مناطق انجام می شود.
  • خدمات مالی و ارزی متنوع و منعطفی در این مناطق صورت می گیرد.
  • تمامی خدمات بانکی و بیمه ای در مناطق آزاد تجاری برای شرکت ها به شکل گسترده در دسترس هستند.
  • در تمامی مناطق تجارت آزاد ایران بورس اوراق بهادار و بورس نفت و محصولات پتروشیمی فعال است و شرکت ها می توانند در بورس فعال باشند
  • مواد اولیه وارداتی و ماشین آلات صنعتی کلیدی در این مناطق برای واحد های تولیدی با معافیت های گمرکی ویژه همراه هستند.
  • فرایند های اداری در مناطق آزاد اقتصادی مانند ثبت شرکت و یا ثبت شعبه خارجی بسیار ساده تر و با تشریفات بسیار ساده انجام می شود.
  • صادرات و ترانزیت کالا در این مناطق بسیار راخت است و تشریفات زیادی برای صادرات مجدد وجود ندارد
  • ثبت شرکت در این مناطق به منظور محدود بدون در فعالیت های داخلی نیست و شرکت های ثبت شده در مناطق آزاد تجاری با شرکت های داخلی و یا بازار داخلی نیز می توانند به راحتی در تعامل و همکاری باشند.

این تنها بخشی از مزایای شناخته شده برای ثبت شرکت در مناطق آزاد بود. برخی از مزایای این مناطق را به راحتی نمی توان به رشته تحریر در آورد. مثلا اینکه مسیرهای دریایی در دسترس، راه های زمینی عالی، مسیرها و فرودگاه های بین المللی و غیره و یا وجود زیر ساخت های بسیار توسعه یافته از مزایایی هستند که باید با چشم خود آنها را مشاهده کنید.

 

ثبت شرکت...
ما را در سایت ثبت شرکت دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : ثبت شرکت sherkatsabt بازدید : 113 تاريخ : پنجشنبه 4 دی 1399 ساعت: 20:03

فرایند ثبت شرکت

آیا شما هم به دنبال ثبت شرکت هستید؟ احتمالا اگر خواهان ثبت شرکت باشید نیاز دارید تا قدم به قدم بدانید که چطور می توانید صاحب یک شرکت شوید. برای ثبت شرکت باید اقدامات زیر را انجام دهید:

  1. ابتدا باید موضوع و هدف خود را برای ثبت شرکت مشخص کنید.
  2. سپس باید میزان سرمایه و هزینه ای که برای شرکت در نظر گرفته اید را تعیین کنید.
  3. حال به دنبال شریک باشید. به یاد داشته باشید که قالب شرکت برای تعیین تعداد شرکا اهمیت دارد.
  4. قالب مورد نظر خود را تعیین کنید. مثلا برای ثبت شرکت سهامی خاص باید 3 شریک حداقل با هم شرکت را ثبت کنند و برای ثبت شرکت با مسئولیت محدود حداقل 2 شریک نیاز است.
  5. مرحله بعدی لزوم داشتن یک توافقنامه بین شرکا است که موضوعاتی مانند تقسیم سهام و یا نوع مشارکت و غیره را با هم توافق کنند.
  6. نام شرکت را انتخاب کنید. 5 نام به ترتیب اولویت باید در نظر بگیرید.
  7. در مرحله بعد باید شرکا مجمع عمومی موسسین را تشکیل دهند. این مجمع بین همه شرکا شکل می گیرد تا موضوعاتی مانند ساختار، نوع سهام، اظهارنامه، هیئت مدیره و غیره توافق شود. صورتجلسه ای در این مجمع تنظیم می شود که برای ثبت شرکت الزامی است و همه شرکا باید آن را تایید کنند.
  8. اعضا منتخب برای هیئت مدیره در قدم بعدی ثبت شرکت تشکیل جلسه می دهند و وظایف و اختیارات را در بین خود مشخص می کنند.
  9. حالا باید مدارک همه شرکا جمع آوری شود. به یاد داشته باشید که ممکن است موضوع شرکت نیاز به مجوز از نهادی خاص داشته باشد که باید تهیه کنید. یا اگر برای ثبت شرکت سهامی می خواهید اقدام کنید باید حداقل 35 درصد از مبلغ سرمایه را واریز و فیش واریز را نیز ضمیمه مدارک کنید.
  10. به سایت اداره ثبت شرکت ها مراجعه کنید و درخواست ثبت شرکت داده و اطلاعات را وارد کنید.
  11. موضوع بررسی می شود و در صورت تایید باید همه مدارک را به آدرس اداره ثبت شرکت ها ارسال کنید. اگر تایید نشد دلیل برای شما مشخص می شود تا اصلاح کنید.
  12. هزینه های ثبت شرکت را در مرحله بعدی باید واریز کنید.
  13. شرکت در اداره ثبت شرکت ها ثبت می شود و هزینه آگهی در روزنامه رسمی و روزنامه کثیرالانتشار از شما دریافت و موضوع ثبت شرکت آگهی می شود
  14. حال باید کد اقتصادی دریافت کنید و برای فعالیت در قالب یک شرکت آماده باشد.

این فرایند کلی ثبت شرکت بود. به یاد داشته باشید که ریزه کاری ها و جزئیات حقوقی برای ثبت شرکت اهمیت زیادی دارند که نباید نادیده گرفته شوند. اگر در این خصوص اطلاعات لازم دارید حتما با کارشناسان معتبر حقوقی مشورت کنید.

ثبت شرکت...
ما را در سایت ثبت شرکت دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : ثبت شرکت sherkatsabt بازدید : 88 تاريخ : پنجشنبه 4 دی 1399 ساعت: 3:25

چه شرط هایی را برای ثبت برند باید رعایت کنیم؟

یکی از بزرگ ترین اشتباهات فعالات اقتصادی که به دنبال برند سازی هستند این است که فکر می کنند روی هر برندی می توانند سرمایه گذاری کنند و یا اینکه هر زمان دلشان خواست می توانند برای ثبت برند اقدام کنند. اشتباهی که گاها به از دست رفتن سرمایه های زیادی منجر می شود و حتی ممکن است جرائم بسیار سنگین تر از آن چیزی که تصور می کنند در انتظار آنها باشد. بنابراین لازم است که برای ثبت برند اقدام کنید و این کار را باید قبل از هر گونه سرمایه گذاری و یا انتخاب برندی انجام دهید.

انتخاب یک تصویر به عنوان برند بدین معنی نیست که شما اجازه استفاده از آن تصویر را به عنوان برند خودتان دارید. شاید این تصویر توسط فرد دیگری نیز به ثبت رسیده باشد و یا مالکیت آن قبلا در اختیار کس دیگری باشد و یا مهم تر اینکه بر خلاف قوانین حقوقی ثبت برند باشد. برای ثبت برند یا علامت تجاری نیاز است که شرایط و قوانین ثبت برند را رعایت کرده باشید.

اما شرایط ثبت برند که باید در نظر داشته باشید چیست؟

  • اول اینکه برند باید بتواند موضع اصلی خود یعنی تمایز بخشیدن به محصولات و خدمات را به خوبی انجام دهد. یعنی باید تصویر برند به شکلی باشد  که به راحتی بین محصول شما با محصول دیگری تفاوت را نشان دهد.
  • نام و یا تصویر برند نباید موجب گمراهی و یا فریب مشتریان شود. منظور این است که نمی توانید از مثلا تصویری که معرف چرمی بودن محصول است برای محصولی که پارچه ای و یا پلاستیکی است استفاده کنید.
  • برای ثبت برند باید تصویری انتخاب کنید که مغایر با موازین شرعی، مقررات، اخلاق حسنه و یا قواعد آمره نباشد.
  • برند باید قابلیت ثبت از نظرساختار، شکل و فرم را نیز داشته باشد. نمی توان هر نوع شکل و یا ابعاد و طرحی را که ترکیبات خاص دارد مثلا چند بعدی و یا تک حرفی، عکس یا نقاشی، اسم مشخص و یا غیره است را به عنوان برند ثبت کرد زیرا ساختار برند مطابق با استاندارد های تعریف شده برای طرح برند نیست. استفاده از برخی از تصاویر عام، حروف عام و شناخته شده، تصاویر، صداها و غیره برای ثبت برند امکان پذیر نیست و با ساختار برند تناقض دارد.

همچنین باید برای ثبت علامت تجاری در نظر داشته باشید که:

  • استفاده از اسامی عام باری نوع خاصی از محصول که این عنوان عام تشخیص داه می شود پذیرفته شد. مثلا نمی توان از واژه روغن برای محصول روغن استفاده کرد.
  • از توصیفات نمی توان برای ثبت برند استفاده کرد. کلمات توصیفی مانند تیز، برنده، شاد و غیره هستند.
  • اشکالی که مفهوم خاصی به همراه نداشته باشند  مانند یک خط مستقیم و یا یک شکل هندسی ساده و یا استفاده از یک رنگ ساده را نمی توان به عنوان برند ثبت کرد.
  • برند نباید مشابه و یا کپی شده از برند های دیگران باشد
  • از پرچم کشورها و یا نمادهای سازمان ها و ارگان های دولتی و  تصاویر پادشاهی برخی از کشورها نمی توان برای ثبت برند استفاده کرد.
  • از موقعیت های جغرافیایی که مربوط به مکان تولید محصول نیستند نمی توانید در عنوان برند استفاده کنید.

در خصوص ساختار ظاهری برند بایدها و نبایدهای زیادی وجود دارد. باید برای خلق تصویر برند نوآوری داشته باشید و قواعد زیادی را در نظر بگیرد تا به راحتی بتوانید برندی متفاوت را خلق کنید و در ثبت برند نیز با مشکل مواجه نشوید.

 

ثبت شرکت...
ما را در سایت ثبت شرکت دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : ثبت شرکت sherkatsabt بازدید : 83 تاريخ : سه شنبه 2 دی 1399 ساعت: 21:46

ثبت برند بین المللی

یکی از اولویت های ورود به تجارت خارجی و فعالیت در حوزه واردات و صادرات در کنار اخذ کارت بازرگانی، ثبت بین المللی برند یا همان ثبت جهانی برند است. به صورت کلی برای ثبت برند بین المللی باید از پروتکل جهانی ثبت برند یعنی مادرید استفاده کنید.

سیستم مادرید یک سیستم بین المللی ثبت برند است که مورد توافق کشورهای عضو قرار گرفته و هر فردی متناسب با قوانین این توافقنامه برند خود را در سازمانی که به همین منظور در نظر گرفته شده است که به سازمان وایپو (wipo) شهرت دارد، به ثبت برساند، از حمایت بین المللی برند خود را برخوردار کرده است و صاحب برند جهانی می شود.

اولین و مهم ترین گام برای ثبت بین المللی برند، این است که ابتدا برند طبف قوانین هر کشور در خود آن کشور ثبت شده باشد. بر همین اساس افرادی که در ایران برای ثبت جهانی برند متقاضی هستند باید ابتدا با مراجعه به سایت اداره مالکیت معنوی اقدام به ثبت درخواست و پیگیری برای ثبت برند یا ثبت علامت تجاری خود در ایران بکنند. این خود اداره مالکیت معنوی است که در صورت درخواست متقاضی برای ثبت بین المللی فرد اقدامات لازم را انجام می دهد.

برای ارائه درخواست بعد از ثبت داخلی برند برای ثبت خارجی برند، باید اظهارنامه ای که یا به زبان انگلیسی یا فرانسوی و یا اسپانیایی است تکمیل شود. در این اظهارنامه مواردی مانند مشخصات برند، لیست کالا و یا خدمات برند ( در طبقه بندی برند این موارد مشخص می شود)، نام و مشخصات متقاضی وارد می شود و درخواست تکمیل می شود.

نکته مهمی که باید برای ثبت جهانی برند بدانید این است که در اصل قوانین داخلی بسیاری از کشورهای عضو توافقنامه مادرید که ایران نیز یکی از این کشورها است، برگرفته شده یا مطابق با قوانین سازمان جهانی ثبت برند است. به همین دلیل افرادی که قصد دارند برند بین المللی ثبت کنند دیگر نیازی به طبقه بندی برند و انتشار روزنامه و آگهی را در این سازمان برای ثبت برند شاهد نیستیم. در تکمیل اظهارنامه تنها فرد باید مشخص کند که از بین 85 کشوری که عضو این سازمان هستند، تمایل دارد که برند او در بین کدام کشورها به رسمیت شناخته شود و مورد حمایت قرار بگیرد که ممکن است از یک تا همه کشورها را شامل شود. البته به یاد داشته باشید که تعداد کشورها در هزینه ثبت بین المللی برند تاثیر مستقیم دارد.

تعرفه ثبت جهانی برند به فرانک سوئیس است و به صورت کلی فرایند دشواری برای ثبت برند بین المللی ندارید. برای ثبت برند در سازمان وایپو باید مدارکی ارائه نمایید که عبارتند از درخواست برای ثبت برند، معرفی نامه از شرکت بر روی سربرگ رسمی شرکت، کپی مدارک هویتی فرد متقاضی و یا مدیرعامل و مدیران دارای حق امضا در شرکت، تکمیل یک فرم مخصوص به لاتین و پرداخت هزینه های مربوطه.

ثبت بین المللی برند بخصوص برای افرادی که قصد دارند در بازار کشورهای دیگر فعالیت کنند از اهمیت زیادی برخوردار است. لازم است قبل از ثبت برند به صورت بین المللی، بررسی کنید که کشوری که قصد فعالیت در آن را دارید عضوی از سازمان بین المللی برند هست یا خیر. در غیر این صورت باید اقدام به ثبت شرکت در کشور دیگر بکنید.


 

 

ثبت شرکت...
ما را در سایت ثبت شرکت دنبال می کنید

برچسب : ثبت برند بین المللی, نویسنده : ثبت شرکت sherkatsabt بازدید : 75 تاريخ : دوشنبه 1 دی 1399 ساعت: 21:41

مراحل ثبت برند

با برند سازی و خلق تجربه های بی نظیر در دیدگاه مشتری می توانید دنیای متفاوتی را برای کسب و کار خود رقم بزنید. شرکت ها و افراد زیادی در دنیا امروزی به اهمیت برند سازی و ثبت برند آگاه شده اند و از این رو رقابت برای برند سازی و ثبت برند تا برتری دادن به شخصیت حقوقی خود با خلق بهترین کیفیت، بهترین تجربه و بهترین خواسته برای مشتری هر روز بیشتر مورد توجه قرار می گیرد.

 در این بین محافظت از برند هایی که مسیر موفقیت را با صرف هزینه های هنگفت طی می کنند بسیار مهم است. به همین جهت است که خود سازمان جهانی ثبت برند یعنی وایپو تاکید دارد که برند های خود را ثبت کنید و در ثبت علامت تجاری قبل از هزینه کردن و صرف هزینه های هنگفت اقدام کنید. هر چند شواهد نشان می دهد که ددر سال های اخیر آگاهی مردم برای ثبت برند یا ثبت علامت تجاری بسیار بیشتر شده است اما بد نیست برای آن دسته از افرادی که خواهان ثبت برند هستند یک بار فرایند ثبت برند را مرور کنیم:

  • در ابتدا لازم است که طرحی به عنوان برند معرفی کنید. این طرح باید مشخصات یک برند را داشته باشدو که البته تنها این مشخصات خاص معرفی محصول و خدمت نیست و باید از نظر شباهت و یا اصول اخلاقی، قانونی و حرفه ای نیز موضوع طرح برند بررسی شده باشد چرا که اگر لازمه های ثبت برند را نداشته باشد به راحتی باعث رد درخواست برند می شود. برای مشاهده شرایط ثبت برند قبل از هر کاری اقدام کنید.
  • سپس باید مدارکی را برای ثبت برند تهیه کنید. مدارک شخصی و یا مدارک مدیر عامل برای برند حقوقی لازم است. اگر برند از حروف لاتین بهره گرفته باید قبلا برای اخذ کارت بازرگانی نیز اقدام شده باشد و اگر برند حقوقی نیاز دارید باید قبلا برای ثبت شرکت اقدام کرده باشید.
  • برای ثبت برند به آدرس اداره مالکیت معنوی مراجعه کنید و  درخواست خود را مبنی بر ثبت برند ارائه دهید. برای این کار باید اظهارنامه ثبت برند را در سایت مالکیت معنوی تکمیل کنید. اگر  به این کار اشراف ندارید بهترین راه این است که از کارشناسان خبره ثبت برند کمک بگیرید.
  • درخواست ثبت برند بررسی می شود و نهایتا در صورت موافقت هزینه ثبت برند باید به صورت آنلاین پرداخت شود.
  • بعدا موضوع ثبت برند در دو مرحله آگهی می شود و اگر مدعی وجود نداشته باشد برای برند یک گواهینامه ثبت برند صادر می شود.
  • گواهینامه ثبت برند به آدرس متقاضی ارسال می شود و ده سال اعتبار دارد.

این فرایند کلی ثبت برند بود که البته برای ثبت برند و یا ثبت علامت تجاری باید موضوعات و ریزه کاری های دیگری را نیز در نظر گرفت. پیشنهاد می شود قبل از ثبت برند با مشاروان حقوقی واجد صلاحیت مشورت کنید.

ثبت شرکت...
ما را در سایت ثبت شرکت دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : ثبت شرکت sherkatsabt بازدید : 77 تاريخ : دوشنبه 1 دی 1399 ساعت: 2:06